πασχαλινο τραπεζι


Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, όπως κάθε χρόνο, προέβη στην καθιερωμένη διερεύνηση του κόστους του φετινού πασχαλινού τραπεζιού. Με βάση τα αποτελέσματα που προκύπτουν, το κόστος αναμένεται να κινηθεί σε υψηλότερα, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο επίπεδα, κατά 1,02%. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την πραγματοποίηση δειγματοληπτικών ελέγχων σε Σούπερ Μάρκετ αλλά και στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (Βαρβάκειος), η μέση συγκριτική μεταβολή των κρεατικών είναι ανοδική και κυμαίνεται στο 7,51%. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μεταβολή προέρχεται από την αξιοσημείωτη άνοδο της τιμής του κοτόπουλου (21,05%) και της χοιρινής μπριζόλας (4,65%) και πολύ λιγότερο από την αύξηση της τιμής του ντόπιου αρνιού (1,54%) και κατσικιού (2,82%).
Δείτε όλες τις Εκτιμήσεις και συγκρίσεις του ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ για το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού 2016

Κύλιση στην Αρχή