Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Ναύπλιο - Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου
Scroll Top
Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Ναύπλιο
ΣΟΚΟΛΑΤΑ

Ποιος δεν αγαπάει τη σοκολάτα ?

Εμείς πολύ!!!!

Ο Ε.Ε.Σ.Ν. στα πλαίσια δράσεων του,  έφερε στο Ναύπλιο το Φεστιβάλ Σοκολάτας ,  σε συνδιοργάνωση του Ε.Ε.Σ.Ν. με  τον  Δήμο Ναυπλιέων και  την εταιρία Happy  Elephant

Ένα θεματικό Πάρκο – Φεστιβάλ  Σοκολάτας

Το Φεστιβάλ Σοκολάτας είναι αφιερωμένο στην μεγαλύτερη ορμόνη της απόλαυσης και της ευτυχίας, στην σοκολάτα. Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να ζήσουν μια γλυκιά εμπειρία σοκολατογνωσίας μέσα από περίπτερα που θα φιλοξενήσουν κορυφαία εργαστήρια χειροποίητης σοκολάτας, με αξέχαστες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Φεστιβάλ Σοκολάτας στο Ναύπλιο

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα workshops δημιουργικής απασχόλησης, στα οποία οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν τον ρόλο του ζαχαροπλάστη και θα δημιουργήσουν μοναδικές σοκολατολιχουδιές και οι μεγάλοι μας φίλοι θα φτιάξουν την δική τους σοκολάτα, επιλέγοντας τα υλικά που θα την περιλαμβάνουν.

Επίσης, το φεστιβάλ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα καθώς θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια με θέμα την ιστορία της σοκολάτας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα καθώς και την παραγωγή της σοκολάτας από τους κόκκους κακάο μέχρι την τελική της μορφή.

Μια γιορτή σοκολάτας που συνδυάζει δράσεις με γευστικό περιεχόμενο και δράσεις με εκπαιδευτικό περιεχόμενο.

Οι πιο ευφάνταστες σοκολάτες οι πιο περίεργες γεύσεις από όλο τον κόσμο.

Εσύ θα λείπεις?????

 

Τόπος Διεξαγωγής : Πεζόδρομος Βασ. Κωνσταντίνου ( Στα Αγάλματα )

Ημερ. Διεξαγωγής: 16 και 17 Μαρτίου 2024 , από 10:00 πμ – 22:00 μμ

 

 

Προτιμήσεις απορρήτου
Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να αποθηκεύει πληροφορίες μέσω του προγράμματος περιήγησής σας από συγκεκριμένες υπηρεσίες, συνήθως με τη μορφή cookies. Εδώ μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις απορρήτου σας. Λάβετε υπόψη ότι ο αποκλεισμός ορισμένων τύπων cookies μπορεί να επηρεάσει την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας και στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.